1. Xedapen Orokorrak

Настоящая политика обработки персональных данных составлена в соответствии с требованиями Федерального закона от 27.07.2006. №152-ФЗ «О персональных данных» и определяет порядок обработки персональных данных и меры по обеспечению безопасности персональных данных ООО «ТРИСКИРАН» (далее – Оператор).

  1. operadoreak bere helburua eta bere jardueren baldintzetan eskubide eta askatasunak gizon eta herritar gehienak garrantzitsuak jartzen bere datu pertsonalak, eskubideak babesteko pribatutasuna, norberaren eta familiaren barne prozesatzeko.
  2. Настоящая политика Оператора в отношении обработки персональных данных (далее – Политика) применяется ко всей информации, которую Оператор может получить о посетителях веб-сайта https://triskirun.ru.

2. Основные понятия, используемые в Политике

  1. Datu pertsonalen tratamendu automatikoa - datu pertsonalen tratamendua ordenagailu instalazioen bidez;
  2. Datu pertsonalak blokeatzea - ​​datu pertsonalak tratatzeko behin-behineko baja (datu pertsonalen zehaztapena beharrezkoa den kasuetan izan ezik);
  3. Веб-сайт – совокупность графических и информационных материалов, а также программ для ЭВМ и баз данных, обеспечивающих их доступность в сети интернет по сетевому адресу https://triskirun.ru;
  4. Datu pertsonalen informazio sistema - datu base batean jasotako datu pertsonalen multzoa, eta informazioaren teknologiak eta baliabide teknikoak tratatzeko;
  5. Datu pertsonalen deskonprimitzea ekintza da, eta horregatik ezinezkoa da zehaztea informazio pertsonala datu pertsonalen jabetzakoa Erabiltzaile jakin bati edo beste datu pertsonal bati lotu gabe;
  6. Datu pertsonalak prozesatzeko - edozein eragiketa (kirurgia) edo ekintzak (eragiketak) multzo bat automatizazioa ekipamendu erabilera edo datu pertsonalak, bilduma, grabaketa, metaketa, biltegiratze, argitzeko barne (eguneratzea, aldatzea), erauzketa bitartez, hala nola erabili gabe burutu, erabilera, transferentzia (, zabaltzeko sarbidea), Depersonalization, blokeatuz, ezabatzeko, datu pertsonalen suntsitzea;
  7. Operator - erakunde publikoa, udalerria, pertsona juridiko edo natural bat, bakarrik edo elkarrekin besteekin, antolatu eta (edo) out datu pertsonalen tratamenduari egitea, bai eta datu pertsonalak prozesatzeko helburua definitzeko, datu pertsonalak osaera tratatu ahal izateko, ekintzak (eragiketak) dagokienez datu pertsonalekin;
  8. Персональные данные – любая информация, относящаяся прямо или косвенно к определенному или определяемому Пользователю веб-сайта https://triskirun.ru;
  9. Пользователь – любой посетитель веб-сайта https://triskirun.ru;
  10. Datu pertsonalak ematea - datu pertsonala pertsona jakin bati edo pertsona jakin batzuei datu pertsonalak ematea.
  11. datu pertsonalen Banaketa - datu pertsonalak dibulgazioa zuzenduta pertsonen kopurua mugagabea (datu pertsonalak) edo edozein egintza publiko orokorrarentzat datu pertsonalak, Datu pertsonalak dibulgazioa komunikabideetan, laneratze informazio eta telekomunikazio sareetan edo sarbide emateagatik barne gertutik ezagutzea beste modu batera datu pertsonalen da;
  12. Datu pertsonalen mugaz haraindiko transferentzia: atzerriko lurralde baten datu pertsonalak atzerriko estatu baten esku utziz, atzerriko fisiko edo atzerriko erakunde juridiko batera;
  13. datu pertsonalak suntsipena - datu pertsonalak ondorioz edozein ekintza betirako suntsitu zuten imposibilidad gehiago leheneratu datu pertsonalen edukiak datu pertsonalak informazio sistema eta (edo) emaitza horietatik media grabatzen datu pertsonalak suntsitu zuen.

3. Operadoreak Erabiltzailearen datu pertsonalak prozesatu ditzake

  1. Abizena, izena, patronimia;
  2. Helbide elektronikoa;
  3. Urtea, hilabetea, data eta jaiotze lekua;
  4. argazkiak;
  5. Era gunean bertan biltzeko eta prozesatzeko anonimoak bisitariek (barne fitxategiak «cookie») Internet estatistikak zerbitzua (Yandex eta Google Analytics estatistikak eta beste batzuk) laguntzarekin buruzko datuak dira.
  6. Goiko datuak testuan laburbiltzen dira. Politikak datu pertsonalen kontzeptu orokorrarekin bat egiten du.

4. Datu pertsonalen tratamendurako helburuak

  1. Цель обработки персональных данных Пользователя — Erabiltzaileari jakinarazten mezu elektronikoak bidaliz; Webgunean jasotako zerbitzuak, informazioa eta / edo materialak erabiltzaileari sarbidea ematea.
  2. Также Оператор имеет право направлять Пользователю уведомления о новых продуктах и услугах, специальных предложениях и различных событиях. Пользователь всегда может отказаться от получения информационных сообщений, направив Оператору письмо на адрес электронной почты contact@triskirun.ru с пометкой «Отказ от уведомлениях о новых продуктах и услугах и специальных предложениях».
  3. Erabiltzailearen datu estatistikoen bidez bildutako datu inpertsonalak gune honetako erabiltzaileen ekintzen inguruko informazioa biltzen du, guneko kalitatea hobetzen du eta bere edukia.

5. Datu pertsonalak tratatzeko oinarri juridikoa

  1. Оператор обрабатывает персональные данные Пользователя только в случае их заполнения и/или отправки Пользователем самостоятельно через специальные формы, расположенные на сайте https://triskirun.ru. Formulario egokiak betetzea eta / edo datu pertsonalak bidaltzea Operadoreari, Erabiltzaileak Politika honekin bat egiten du.
  2. Operadoreak erabiltzaileari buruzko datu inpertsonalak prozesatzen ditu Erabiltzailearen arakatzailearen ezarpenetan onartzen bada (cookieak aurreztea eta JavaScript teknologiaren erabilera gaituta dago).

6. Bilketa, biltegiratze, transferentzia eta bestelako datu pertsonalen tratamendua

Operadoreak tratatutako datu pertsonalen segurtasuna bermatuta dago datu pertsonalen babesaren alorrean indarrean dagoen legediaren betekizunak betetzeko beharrezkoak diren legezko, antolaketa eta teknikako neurrien bidez.

  1. Operadoreak datu pertsonalen segurtasuna bermatzen du eta baimenik gabeko pertsonen datu pertsonaletara sarbidea ekiditen duten neurri guztiak hartzen ditu.
  2. Erabiltzailearen datu pertsonalak ez dira, inolaz ere, hirugarrenei transferituko, indarrean dagoen legeriak ezarritako kasuetan izan ezik.
  3. В случае выявления неточностей в персональных данных, Пользователь может актуализировать их самостоятельно, путем направления Оператору уведомление на адрес электронной почты Оператора contact@triskirun.ru с пометкой «Актуализация персональных данных».
  4. Срок обработки персональных данных является неограниченным. Пользователь может в любой момент отозвать свое согласие на обработку персональных данных, направив Оператору уведомление посредством электронной почты на электронный адрес Оператора contact@triskirun.ru с пометкой «Отзыв согласия на обработку персональных данных».

7. Datu pertsonalen mugaz haraindiko transferentzia

  1. Datu pertsonalak mugaz haraindiko transferentzia hasi aurretik operadoreak datu pertsonalen transferentzia atzerritarrak datu pertsonalen irakasgaiaren eskubideen babes fidagarria eskaini behar du.
  2. Mugaz gaindiko datu pertsonalen transferentzia ez duten Aurreko baldintzak betetzen atzerrira, egin daiteke han mugaz gaindiko datu pertsonalak eta / edo kontratu baten errendimendua, festa batean zein datu pertsonalen gaia da transferentzia buruzko datu pertsonalen gaia idatzizko baimenik bat badago bakarrik.

8. Azken xedapen

  1. Пользователь может получить любые разъяснения по интересующим вопросам, касающимся обработки его персональных данных, обратившись к Оператору с помощью электронной почты contact@triskirun.ru.
  2. Dokumentu honek operadorearen datu pertsonalak prozesatzeko gidalerroan aldaketak islatuko ditu. Politika bertsio berri baten ordez ordezkatu behar da denbora tarte batez.
  3. Актуальная версия Политики в свободном доступе расположена в сети Интернет по адресу https://triskirun.ru/policy/.